Belangrijke Update: Heuvelrug Triathlon 2023

heuvelrug-triathlon-event - Heuvelrug Triathlon 2022 strand henschotermeer 1024x423 - Belangrijke Update: Heuvelrug Triathlon 2023 - update

Beste deelnemer aan de Heuvelrug Triathlon 2023,

We zijn erg blij met jouw inschrijving voor de tweede editie van de Heuvelrug Triathlon, #DeGroenste triathlon van Nederland.

Dat werkt aanstekelijk en motiverend. Zowel voor ons als team, als voor andere deelnemers blijkbaar: de beschikbare plaatsen zijn al sinds eind februari helemaal uitverkocht!

Wij zijn inmiddels terug van onze zomervakantie en gaan volop aan de slag om de komende weken weer een mooie editie neer te zetten.

Jij hebt nog even om te trainen en je voor te bereiden gelukkig. Daarom bij deze 4 punten die we graag onder je aandacht willen brengen. Lees deze zorgvuldig door om goed voorbereid te zijn op je deelname:


1. Deelnemersinformatie Online Beschikbaar

De pagina met alle deelnemersinformatie is nu online en beschikbaar via UHTT.nl/deelnemersinformatie-heuvelrug-triathlon-2023/. Het is belangrijk om deze informatie goed door te nemen voor een veilige en plezierige deelname.

Check deze pagina ook nog even kort voor het evenement voor eventuele last-minute wijzigingen.

Heb je n.a.v. deze informatie nog vragen?

Stuur ons een mail via info@UHTT.nl en we voegen het antwoord op jouw vraag gelijk toe aan de pagina.


2. Gratis Vraag en Antwoord Sessie op 29 Augustus

Vooral handig voor debutanten, maar zeker leuk voor iedereen: doe mee aan onze live Vraag & Antwoord sessie op 29 augustus om 20:00 via Zoom. Gerrit Heijkoop en Jurgen van Teeffelen van de Slimmer Presteren Podcast beantwoorden al je vragen over jouw volgende triathlon.

Deze super interactieve sessie is helemaal gratis (en ook toegankelijk voor mensen die niet meedoen aan de Heuvelrug Triathlon)!

De sessie is inmiddels geweest, maar hieronder, en in je ‘favoriete podcast’ app, kun je opname terugluisteren:

heuvelrug-triathlon-event - Banner Zoom Meeting Triathlon v2 - Belangrijke Update: Heuvelrug Triathlon 2023 - update

3. Annuleringsbeleid, Restitutie en Niet Overdraagbare Inschrijvingen

We hopen het natuurlijk niet, maar het kán natuurlijk gebeuren dat je – bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, een blessure of veranderde plannen – toch niet kunt meedoen aan de #degroenste triathlon van Nederland.

Indien je uiterlijk 9 augustus annuleert, ontvang je nog 50% van je inschrijfgeld en 100% daglicentie en 100% chipkosten retour; daarna helaas niet meer. Zie voor meer informatie de volledige annuleringsregeling.

UPDATE: we zien dat vrijgekomen plaatsen al snel weer worden opgevuld. Daarom hebben we de voorwaarden als volgt aangepast:

Bij afmelding minder dan 30 dagen voor het evenement, is er alleen 50% restitutie mogelijk wanneer de door jou vrijgekomen plek weer opgevuld wordt. We houden de volgorde van afmelden bij, en zodra die plek weer opvult, maken we alsnog 50% van het inschrijfgeld terug naar je over.

Annuleren kun je zelf via het inschrijfsysteem van de NTB; of stuur ons een mail op info@UHTT.nl met daarin je volledige naam, woonplaats en serie, dan doen wij het voor je.

Let op: inschrijvingen mogen niet verhandeld worden en startnummers zijn NIET OVERDRAAGBAAR in verband met de verzekering tijdens deelname.

Tot onze spijt is het ook niet meer mogelijk om te wisselen van afstand, aangezien alle series helemaal vol zitten. We begrijpen dat dit eventueel tot vervelende situaties kan leiden.
Sorry daarvoor.


4. Laatste Benodigdheden en Wetsuit Verhuur bij AthleteSportsWorld

Heb je nog iets nodig voor je deelname of wil je een wetsuit huren voor de wedstrijd? Onze partner AthleteSportsWorld staat voor je klaar met een uitgebreid assortiment.

Bezoek hun website en bereid je optimaal voor op de Heuvelrug Triathlon.

Extra leuk als je ergens bij je bestelling laat weten dat je via ons komt; worden Matthias en Peter van ASW blij van! 😉

heuvelrug-triathlon-event - Uilentoren Loop Leersum Sponsor AthleteSportsWorld - Belangrijke Update: Heuvelrug Triathlon 2023 - update

5. Extra hulp gezocht: Worden jouw supporters onderdeel van het Green Team? 💚

Heb jij nog een partner, al wat grotere kinderen, of andere leuke vrienden of familie die jou in actie willen zien? We hebben nog een paar extra handen nodig om de Heuvelrug Triathlon helemaal super-soepel te laten verlopen.

Meld je partner, kinderen, buren, vrienden of collega’s aan via onderstaande knop, dan staan ze gegarandeerd eerste rij bij jouw avontuur:

heuvelrug-triathlon-event - Afsluitingen Heuvelrug Triathlon 1030x687 - Belangrijke Update: Heuvelrug Triathlon 2023 - update

6. Kom met de trein (even opletten wel!) of ga carpoolen

Wij hebben de ambitie om #DeGroenste triathlon van Nederland te zijn. Daar kun jij actief aan bijdragen door te kiezen voor een duurzamere vervoersoptie:

 1. Pak de trein naar NS Station Driebergen-Zeist
  (LET OP: STATION MAARN NIET BEREIKBAAR IVM WERKZAAMHEDEN)
  Tot onze schrik zien we dat de NS op zaterdag bussen inzet op het traject van station Maarn. Houdt dus rekening met extra reistijd als je met het OV komt.
  _ Neem de trein naar station Driebergen-Zeist (incl fietstoeslag natuurlijk)
  _ Fiets dan via deze route (13km) naar het Henschotermeer zodat je niet verstrikt raakt in omleidingen en afsluitingen vanwege het fietsparcours van de wedstrijd: https://goo.gl/maps/gDULxzvNeon9Uv5PA
 2. Ga carpoolen
  Informeer of er sporters of supporters in jouw omgeving zijn die ook komen: samen rijden is gezelliger! Daarnaast hebben we ook een event aangemaakt op ‘Carpool organiser’: https://www.carpoolorganiser.com/event/utrechtse-heuvelrug-kwart-triathlon-2023

Voor wie toch met de auto komt, een tip:
Zorg dat wanneer je met de auto komt, je vooraf een parkeerticket heb gekocht (= goedkoper). Parkeertickets kunnen uitsluitend online worden aangeschaft via de internetsite van het Henschotermeer (https://order.henschotermeer.nl/).

Voor je supporters: met een dagkaart parkeren kun je meerdere keren in- een uitrijden.

heuvelrug-triathlon-event - 2023 Utrechtse Heuvelrug Triathlon 1 1 1030x1030 - Belangrijke Update: Heuvelrug Triathlon 2023 - update

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij de #degroenste triathlon van Nederland. Succes met de voorbereidingen en tot ziens op 9 september!

Organisatie Heuvelrug Triathlon
Annemarie, Remko, Gerrit, Henri, Marga, Richard, Willem, Homme, Luuk en vele betrokken leden van onze triathlonvereniging UHTT.


PS:
om vast een beetje in de stemming te komen, kun je altijd nog eens de aftermovie van de eerste editie bekijken: