Als lid van de UHTT wil je natuurlijk graag gezien worden. Daarom organiseren wij een aantal keer per jaar een ‘pas avond’ voor alle UHTT kleding. Onze leverancier Bioracer UHTT Webshop heeft dan voorbeelden van alle kledingstukken, in alle maten en de trisuits in 2 verschillende kwaliteitsvarianten, zodat je kan bepalen welke kleding je wil bestellen. 

Wat en hoeveel je wil bestellen is verder helemaal aan jou. Maar het is natuurlijk wel super cool als wij overal waar we naar toe gaan met zoveel mogelijk mensen in UHTT kleding aan de start verschijnen. Voor iedereen die deel uit wil gaan maken van de competitieteams is een team pak verplicht.

Alle volledige leden ontvangen een UHTT hardloopshirt

Extra leuk: dankzij sponsor-van-het-eerste-uur LiveOnlineEvents kunnen we alle volledige leden een officieel UHTT hardloopshirt aanbieden. Kom dus sowieso even passen bij de eerst volgende kans om te passen! Op dit moment nog aspirant lid? Dan is dat natuurlijk hét moment om te gaan voor een volledig lidmaatschap. Stuur ons even een berichtje en we maken het in orde.

- PRJ22 002123 Icon Jersey SS Men front 300x300 - UHTT kleding bestellen -

Over het ontwerp van de UHTT kleding

Laten we beginnen met de opmerking dat het weergeven van een 3D kledingontwerp in een ‘2D plaatje op een computerscherm’ niet echt ideaal is. Voorzichtig uitgedrukt. Hoewel je misschien toch al blij werd van het 2D ontwerp, word je waarschijnlijk nog enthousiaster van de 3D animatie hieronder:

Daarom bij deze een korte omschrijving als gids bij de boven- en onderstaande animaties en de afbeelding bovenaan de pagina:

  • de kleuren zijn een zwarte basis met fluoriserend licht groene opdruk. Lekker opvallend in het deelnemersveld en extra veilig door goede zichtbaarheid.
  • Op de borst en rug staat groot het logo zoals dat hier op de website ook gevoerd wordt.
  • Daarnaast staat onderaan op de rug ook de ‘UHTT stempel’; een compacte vierkante variant op ons logo.
  • Op de benen staat groot UHTT, omdat dit ook de teamnaam is die we voeren in de competities.
  • Op de rand van de korte mouwen en korte broekspijpen komt de brede groene band van de borst en de rug terug. Deze loopt af in een patroon met morse code. Durf jij te raden wat er staat in morse? 😉
  • Op de zijkant van de ‘body’ het logo van de stichting Green Race. Zij stimuleren sporten in de natuur, specifiek in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Bovendien gaan zij op korte termijn een triathlon evenement organiseren op de Utrechtse Heuvelrug. UHTT wordt partner van dat evenement.

Welke UHTT kleding kun je allemaal bestellen?

Bioracer heeft een zeer uitgebreid assortiment met praktisch alle denkbare sportkleding. Alle items kun je zien in onze eigen UHTT Kleding webshop via deze link:

https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=2J6UELbbSx

LET OP: eenmaal bestelde kleding kan helaas niet geruild worden.

Wat is het verschil tussen de 2 soorten trisuits?

Dat vroeg UHTT lid en ‘vlogger’ Gerrit Heijkoop zich ook af, dus hij vroeg het aan Martijn Lust van leverancier Bioracer:

Hoe ziet de planning er verder uit?

In de webshop kun je gelijk via Ideal of creditcard afrekenen. Van de arm- en beenstukken heeft de vereniging een (beperkte) voorraad. Deze zijn direct mee te nemen tijdens het passen en worden later gefactureerd door de penningmeester.

De levertijd bedraagt ongeveer 8 weken en zodra de kleding binnen is, zal deze worden gedistribueerd binnen de vereniging. Daar volgen t.z.t. meer details over.

Wat als ik er op de pasavond niet bij kan zijn?

We willen je echt vragen om er alles aan te doen om even langs te komen. Maar wat niet gaat, gaat natuurlijk niet. Neem in dat geval even contact op via het formulier en geef daarbij aan in welke kleding je interesse hebt. We gaan dan kijken hoe we toch zo goed mogelijk je bestelling in orde kunnen maken.

In principe zal de webshop 2x per jaar voor een periode van 2 weken geopend zijn en tijdens/vooraf aan deze periode zal er een pasmoment georganiseerd worden.

Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen.

Karin’s kledingwinkeltje – Shuffle & Shine

tot slot: we hebben ook nog een duurzame route waarop je aan je UHTT kleding kan komen, kijk hieronder voor meer info!

- download - UHTT kleding bestellen -