Wetsuit testavond + zwemanalyse ism AthleteSportsWorld.com in Zeist op 18 maart

algemeen - wetsuit testen 922x423 - Wetsuit testavond + zwemanalyse ism AthleteSportsWorld.com in Zeist op 18 maart -

Op maandagavond 18 maart strijkt AthleteSportsWorld.com neer in het midden van Nederland voor een wetsuit testavond in samenwerking met het UHTT – Utrechtse Heuvelrug Triathlon Team. Van 20u tot 22u heb je in het KNZB Zwembad Zeist de mogelijkheid om wetsuits te testen van de merken ROKA, Zone3, Dare2Tri, Zoot, 2XU.

Ook bieden we een zwemanalyse aan voor 10 euro (cash meenemen) waarbij de trainers van de UHTT kijken naar hoe je zwemt, tips and tricks geven en oefeningen om je zwemmen te verbeteren. Opgeven hiervoor kan ook via onderstaande link.

algemeen - AthleteSportsWorld UHTT 3 1030x686 - Wetsuit testavond + zwemanalyse ism AthleteSportsWorld.com in Zeist op 18 maart -

Direct in contact met de wetsuit merken ROKA, Zone3, Dare2Tri, Zoot, 2XU

AthleteSportsWorld zal op onze wetsuit testavond aanwezig zijn samen met de vertegenwoordigers van de merken die jullie een gepersonaliseerd advies geven over
de maatvoering van de verschillende pakken en uiteraard kun je de verschillende modellen uitgebreid testen in het zwembad.

Ook heb je de mogelijkheid om zwemaccessoires te testen van de volgende merken: Zone3, ROKA en ARENA.

Deze wetsuit testavond is gratis en openbaar voor iedereen – wel even aanmelden

Deelname aan de testdag is gratis en openbaar voor iedereen, of je nu lid bent van UHTT of niet! Aanmelden is wél verplicht.

Aanmelden kan eenvoudig en snel via deze knop:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *