- Heuvelrug Triathlon Olympische en sprint afstand 845x321 - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

3e Editie Utrechtse Heuvelrug Triathlon


Beste atleet, vrijwilliger, supporter, omwonende of sponsor,

Zaterdag 21 september 2024

Op zaterdag 21 september 2024 vindt de derde editie van de mooiste en groenste kwart triathlon van Nederland plaats. Start en finish weer op het strand van het Henschotermeer. Een uniek locatie in Nederland!

Heb je vorig jaar meegedaan? Kans is groot dat je er goede herinneringen aan hebt, of goede verhalen over hebt gehoord: In de evaluatie kregen we een gemiddeld waarderingscijfer van 8,3. (We blozen er nog van!).

Wij zijn volop in beweging om er weer net zo een mooie editie als de vorige van te maken. 

Van de tweede naar de derde zaterdag in september

De verhuizing vorig jaar van juni naar september had als doel de drukte van de reguliere badgasten te vermijden. Afgelopen jaar bleek dat het bij mooi weer ook in september nog heel druk kan zijn bij het Henschotermeer. We willen zowel de veiligheid, als het plezier, van de deelnemers aan de triathlon én de overige badgasten bewaken. Daarom hebben we met elkaar besloten om de datum te wijzigen naar de laatste zomer zaterdag van het jaar.

Extra vrijwillige bijdrage aan het groen

De unieke natuurlijk omgeving van het parcours blijft een van de belangrijkste redenen dat dit #degroenste triathlon van Nederland is. Daarom vragen je tijdens de inschrijving om vrijwillig extra bij te dragen aan onze donatie aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.


We geloven dat onze triathlon een hele mooie en leuke ‘eerste triathlon’ ervaring kan zijn. Dus mocht jij nog mensen kennen die je wil meenemen, laat ze vooral onderstaande film nog even zien:

Kom je meedoen, meehelpen of meekijken?

De organisatie van misschien wel de mooiste en groenste kan niet zonder de inschrijving van deelnemers en de medewerking van vele vrijwilligers. De vrijwilligers zijn actief op een van de onderdelen van het parcours of de start- en finishlocatie. 

Ben jij beschikbaar als vrijwilliger of ken jij vrijwilligers die jou als deelnemer kunnen willen ondersteunen, meld je bij ons via de knop hieronder.

Voor alle informatie omwonenden aan of nabij het parcours, druk op een van de knoppen hieronder.

De Heuvelrug Triathlon wordt georganiseerd door een team van natuur- en sportminnende duursporters:

Annemarie, Remko, Henri, Marga (GreenRace),
en vele betrokken leden van onze triathlonvereniging UHTT.

Misschien wel de mooiste triathlon van Nederland

Triathlonvereniging UHTT en Stichting GreenRace hebben de handen ineen geslagen om deze triathlon rondom het Henschotermeer en door het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug te organiseren. Start en finish zijn op het strand van het Henschotermeer.

Het fietsparcours brengt je door de bossen van het Nationaal Park met onderweg de fameuze kuitenbijters ‘Ruiterberg’ en ‘Hoogstraat’.

Met een loopparcours door de bossen en over het strand van het Henschotermeer, belooft dit misschien wel een van de mooiste natuurtriathlons in Nederland te worden. 

De groenste triathlon van Nederland – #DeGroenste

We hebben de ambitie om deze wedstrijd zo duurzaam mogelijk te organiseren:

 • Afval achterlaten is uit den boze,
 • We minimaliseren het (eenmalig) gebruik van plastic,
 • Je moet je eigen badmuts meenemen,
 • We stimuleren carpoolen en openbaar vervoer,
 • De catering is zo biologisch mogelijk en
 • Een deel van het inschrijfgeld gaat naar het Nationaal Park en de andere landgoedeigenaren voor instandhouding van de natuur.

Triathlon voor beginners, ervaren atleten en toeschouwers

De wedstrijd is zowel bedoeld voor mensen die voor het eerst een triathlon doen als gevorderden. We vinden het fantastisch als dit je eerste triathlon ooit wordt (kijk dan wel even hier: https://www.triathlonbond.nl/over-triathlon/je-eerste-wedstrijd/), maar willen ook een hele mooie wedstrijd neerzetten voor meer ervaren atleten.

Het Henschotermeer is lokaal een populaire plek om een zomerse dag door te brengen en bij uitstek geschikt om supporters mee naar toe te nemen. Gedurende de wedstrijd is er genoeg te doen voor toeschouwers. Iedereen start doorlopend, met korte tussenpozen (zogenaamde ‘Rolling Start’), zodat er bijna voortdurend atleten starten, voorbij zwemmen, wisselen of finishen.

Er is horeca bij de start en finish, en strand en water om te zwemmen. Alle ingrediënten voor een heerlijke dag uit met het hele gezin zijn dus aanwezig.

Je kunt zelfs overnachten bij onze partner familiecamping de Heigraaf. Je overnachtende toeschouwers krijgen zaterdag gratis toegang krijgen tot het Henschotermeer. En zelf bespaar je eventuele parkeerkosten.


Inschrijven voor de Heuvelrug Triathlon

Inschrijvingen verlopen via het registratiesysteem van de Nederlandse Triathlonbond (NTB). Alle informatie is dan direct up-to-date, alle verzekeringen geregeld en licenties gechecked.

Is dit de eerste keer dat je inschrijft voor een triathlon? Wat leuk dat je mee komt doen! Het systeem zal je dan vragen om een account aan te maken.

Klik op onderstaande knop om in te schrijven:


Afstanden en startseries Heuvelrug Triathlon

Wij organiseren een triathlon, met de volgende afstanden:

Kwart Afstand

 • 1.000 meter zwemmen rond het eiland in het Henschotermeer, 
 • 38 km fietsen over de heuvels van de Heuvelrug (2 rondes)
 • 10 km hardlopen (4 rondes). 

1/8ste Afstand

 • 500 meter zwemmen in het Henschotermeer, 
 • 22 km fietsen over de heuvels van de Heuvelrug (1 ronde)
 • 5 km hardlopen (2 rondes). 

Verder nog handig om te weten:

 • Deelname is op individuele basis. Er is geen estafette of teamwedstrijd. 
 • Je ontvangt je startnummer, stickers en timingchip (incl bevestigingsbandje) bij aankomst op het terrein; deze worden niet opgestuurd.

Programma & start

 • Alle series starten tussen 8:30 en 11:30 uur.
 • De series voor de Kwart afstand starten om 8:30, 9:00, 9:30 en 10:00.
  De series voor de 1/8ste afstand starten om 11:00 en 11:30.  
 • Het terrein van het Henschotermeer is (pas) vanaf 7:30 toegankelijk voor deelnemers.
 • Tussen het aanmeldbureau en de wisselzone moet je nog zo’n 10 minuten lopen; je mag hier op het terrein NIET FIETSEN, dus hou hier rekening mee in je planning. Kom op tijd.
 • De start is een zogenaamde ‘rollende start’: deelnemers starten in kleine groepjes.
 • Cut-off: vanaf 13:20 laten we niemand meer beginnen aan het loopparcours ivm de eindtijd van onze evenementenvergunning.
  De laatste deelnemer moet uiterlijk om 14:00 gefinished zijn.

Verder ook handig om te weten: geen prijsuitreiking.

 • We realiseren ons dat de inrichting van de wisselzone (zie parcours hieronder) niet helemaal eerlijk kan zijn, aangezien sommige mensen een paar meter verder moeten lopen dan anderen. Daarom zullen er geen prijzen worden uitgereikt: het is een race met jezelf. Er is dus ook geen prijsuitreiking gepland.
 • Wel worden de verschillende onderdelen van het parcours getimed met je chip, waardoor wel degelijk na afloop een klassement kan worden opgemaakt.

Inschrijfkosten en regels voor de Heuvelrug Triathlon

De kosten voor deelname zijn €49,50. Dit is exclusief de huur van een MyLaps Prochip twv €4,00, maar inclusief toegang tot het Henschotermeer.

LET OP: supporters moeten zelf een toegangskaart voor het Henschotermeer aanschaffen. Wie met de auto komt, moet rekening houden met parkeerkosten. Zie de website van het Henschotermeer voor meer informatie.

Inschrijving gaat via de Nederlandse Triathlonbond (NTB). Deelname aan wedstrijden is ook mogelijk zonder lidmaatschap van de NTB, maar dan moet je bij je inschrijving wel een daglicentie aanschaffen. Kijk hier voor alle voordelen die het lidmaatschap biedt.


Ruilen van serie

Wellicht dat je bij nader inzien toch op een andere tijd of een ander afstand wil starten. Indien er nog plek is in de door jou gewenste serie, is dat mogelijk.

Volg dan deze instructies stap voor stap op:

 1. Je schrijft je opnieuw in voor de wedstrijd waar hij bij nader inzien aan mee wil doen. Je betaalt ook gewoon weer inschrijfgeld en een eventuele daglicentie.
 2. Daarna stuur je een mailtje naar evenementen@triathlonbond.nl met het bericht dat je wil overstappen naar een andere ‘wedstrijd’.
  Vermeld daarbij duidelijk:
  – je naam en woonplaats,
  – je origineel ingeschreven serie en
  – de nieuwe, gewenste serie.
 3. De NTB annuleert dan de eerste inschrijving, zodat ze er voor kunnen zorgen dat de terugbetaling goed verloopt. Je moet als deelnemer moet dus vooral niet zelf de eerste inschrijving annuleren.
 4. Je krijgt het inschrijfgeld + de chipkosten + de eventuele daglicentiekosten minus administratiekosten terug. De administratiekosten zijn in principe de ingehouden 5% afdracht + 0,45 cent iDealkosten, afgerond naar boven op ,00 of 0,50. Dat gaat, zowel voor de early bird- als voor de reguliere inschrijvingen, om 5 euro administratiekosten.

Afmelden voor de wedstrijd

We hopen het natuurlijk niet, maar het kán natuurlijk gebeuren dat je – bijvoorbeeld als gevolg van ziekte of een blessure of veranderde plannen – toch niet kunt meedoen aan de #degroenste triathlon van Nederland.

Omdat voor veel wedstrijden het aantal inschrijvingen groter is dan het aantal beschikbare startplaatsen, wordt het bijzonder op prijs gesteld als je je tijdig afmeldt.

Startnummers zijn zonder toestemming van de organisatie NIET OVERDRAAGBAAR aan andere atleten. Dat heeft te maken met verzekeringen tijdens deelname.

Of je je inschrijfgeld terugkrijgt, ligt aan het moment van afmelden. Er zijn vaak al kosten gemaakt, waardoor (geen) volledige restitutie kan plaatsvinden. Aangezien wij gebruik maken van de Ideal-module van NTBinschrijvingen.nl geldt deze annuleringsregeling.

Belangrijk om te onthouden uit deze voorwaarden:

 • Meer dan 90 dagen voor de wedstrijddag krijg je 100%, minus 5 euro administratiekosten, retour.
 • Tot 30 dagen voor de wedstrijddag krijg je 50% van je inschrijfgeld en 100% daglicentie en 100% chipkosten retour.
 • Bij afmelding minder dan 30 dagen voor het evenement, is er in principe geen restitutie mogelijk. Als we uitverkocht zijn, is er alleen 50% restitutie mogelijk wanneer de door jou vrijgekomen plek weer opgevuld wordt. We houden de volgorde van afmelden bij, en zodra die plek weer opvult, maken we alsnog 50% van het inschrijfgeld terug naar je over.
 • LET OP: om te wisselen van serie, moet je jezelf opnieuw inschrijven bij de serie waar je aan mee wil doen, en daarna annuleer je de originele inschrijving. Afhankelijk van het moment waarop je dat doet, kost dit dus minimaal 3 euro administratiekosten.

Met betrekking tot privacy, foto’s en video opnames

Bij inschrijving voor de Heuvelrug Triathlon worden persoonsgegevens geregistreerd. De Stichting Heuvelrug Triathlon gaat zorgvuldig om met deze gegevens en gebruikt deze alleen ten behoeve van de organisatie van de Triathlon.

Voorafgaand, tijdens en na de Triathlon zullen wij deelnemerslijsten, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van jou op internet, apps, promotiemateriaal en social media plaatsen. Door in te schrijven geeft je aan deze voorwaarden te accepteren. Ons privacy reglement is op aanvraag beschikbaar.

- Heuvelrug Triathlon Zwemmen Henschotermeer 899x430 - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

Kan ik ook een wetsuit huren bij de Heuvelrug Triathlon?

We kunnen niet voorspellen hoe warm het water in het Henschotermeer op de dag van de wedstrijd zal zijn. De volgende uitgangspunten gelden voor het zwemmen met een wetsuit bij onze triathlon:

 • Bij een watertemperatuur onder de 16ºC is een wetsuit verplicht.
 • Bij een watertemperatuur boven de 16ºC mag je zonder wetsuit.
 • Is de watertemperatuur boven 22 ºC dan mag je géén wetsuit aan.

In de week voorafgaand aan de wedstrijd zullen we de watertemperatuur delen via onze social media kanalen op Instagram en Facebook. Zorg dus dat je die pagina’s gelijk even volgt:

Facebook: https://www.facebook.com/UtrechtseHeuvelrugTriathlon
Instagram: https://www.instagram.com/utrechtseheuvelrugtriathlon/

Daarnaast kun je op deze website ook de actuele watertemperatuur en kwaliteit bekijken: Waterkaart.net/Henschotermeer

Mocht je zelf nog geen wetsuit hebben, dan kun je een wetsuit kopen of huren via onze sponsor AtleteSportsWorld via https://www.athletesportsworld.com/nl/verhuur/wetsuit-verhuur/  


- Het oude Strandhuys Henschotermeer 777x430 - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

Parcours van de Heuvelrug Triathlon (onder voorbehoud)

Start en finish worden ingericht bij ‘het oude Strandhuys’ op het strand van het Henschotermeer. De uitbaters werken graag mee en hebben een passie voor duurzaam en voedzaam eten.

Vanaf 7:30 zijn de slagbomen open en kunnen deelnemers, zowel degene die met de auto als op de fiets komen, doorrijden naar parkeerplaats P3-B.
De startbewijzen kunnen opgehaald worden bij Toegang 2 (Figuur 1). 

LET OP:
Zorg dat wanneer je met de auto komt, je vooraf een parkeerticket heb gekocht. Parkeertickets kunnen uitsluitend online worden aangeschaft via de internetsite van het Henschotermeer (https://www.henschotermeer.nl/tickets). 

- Overzicht terrein Henschotermeer voor Heuvelrug Triathlon 1030x724 - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

Zwemparcours Utrechtse Heuvelrug Kwart Triathlon

De deelnemers zwemmen om het eiland heen terug naar de start. Langs de kant lopen vrijwilligers mee om voor de veiligheid te zorgen. Het Henschotermeer is niet erg diep, dus in geval van nood kun je op het hele parcours gaan staan.

LET OP:
Iets voor de ‘gele stip’ op onderstaande kaartje kom je een ondiepe ‘drempel’ tegen. Deze is aangelegd voor de hulpdiensten, zodat zij in geval van nood het eiland kunnen bereiken. Als zwemmer zul je daar dus een aantal passen door het water lopen.

De parcourskaarten voor het zwemmen van de 1/8ste afstand is te vinden in de Deelnemersinformatie 2023.

- Zwemparcours Heuvelrug triathlon nieuw 1030x516 - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

Fietsparcours Utrechtse Heuvelrug Kwart Triathlon

Vanuit de transitiezone volg je voor ongeveer 3 km een fietspad naar de Maarnse Grindweg.

Na de aanloop volgt in het Nationaal Park een ronde van ongeveer 16 km over de Maarnse Grindweg, de Ruiterberg  (55 hoogtemeters) en over de Hoogstraat (45 hoogtemeters).

De deelnemers aan de Kwart afstand leggen deze ronde twee keer af, deelnemers aan de 1/8ste afstand leggen de ronde één keer af. Je bent zelf verantwoordelijk om dit te tellen.

Daarna fiets je via dezelfde weg weer terug naar de transitiezone.

In deze ronde bevinden zich in totaal 5 keerpunten. Deelnemers fietsen dus overal heen- en terug over dezelfde wegen.
Houd goed rechts en kijk goed uit bij het inhalen.

- Nieuwe Fietsparcours Heuvelrug triathlon 1030x856 - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -
Kijk voor meer details of download GPX op: https://ridewithgps.com/routes/39690396

Loopparcours Utrechtse Heuvelrug Kwart Triathlon

De looproute is 5 km (2 ronden) voor de 1/8ste afstand en 10 km (4 ronden) voor de kwart afstand. De ronde van 2,5km loopt over het strand, door het bos en over het wandelpad rond het Henschotermeer. De route is deels onverhard en single track. De finishboog staat op het strand voor ‘t Oude Strandhuys’.

- Heuvelrug Triathlon 2023 Loopparcours 1 Ronde 2 1030x630 - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -
Kijk voor meer details of download GPX op: https://ridewithgps.com/routes/39640763

Transitiezone Utrechtse Heuvelrug Kwart Triathlon

Voor de transitiezone wordt gebruik gemaakt van een oude fietsenstalling voor bezoekers. De afstand naar het water is ongeveer 30 meter. Vanaf de transitiezone moet je nog ca. 140 meter lopen met je fiets tot de balk waar je op je fiets mag stappen (op het fietspad van de Zeisterweg). 

- Aangepaste Wisselzone Heuvelrug Kwart Triathlon 1030x727 - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

LET OP: voor ervaren triatleten is deze wisselzone wellicht iets anders dan je gewend bent: Je moet een stukje heen (naar je fiets) en weer (richting uitgang) in de wisselzone.

De transitiezone is een oude fietsenstalling die niet meer in gebruik is. De natuur heeft haar best gedaan om het terug te winnen. We hebben hard gewerkt om het schoon en veilig te maken.
Maar we zouden best een eikel of een dennenappel op de grond gemist kunnen hebben.

Pas daarom op als je door de zone loopt!

- Wisselzone Heuvelrug Triathlon 1 - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

Goed om te weten voor je fans en andere toeschouwers

Toeschouwers zijn van harte welkom. Voor het terrein van het Henschotermeer geldt een entreegeld van €3,35. Kaartjes kun je het beste aanschaffen via de website van het Henschotermeer: www.Henschotermeer.nl.

Het Henschotermeer is een prachtige locatie om een paar uur door te brengen. Het is tijdens de wedstrijd gewoon mogelijk om te zwemmen. 

Een paar belangrijke zaken om je even goed over te informeren:

 1. Supporters moeten zelf voor een entreekaartje zorgen als zij het terrein van het Henschotermeer willen betreden. Toegangstickets kunnen, uitsluitend online, worden aangeschaft via de internetsite van het Henschotermeer (https://www.henschotermeer.nl/tickets).
 2. Zorg dat wanneer je met de auto komt, je vooraf een parkeerticket heb gekocht (= goedkoper). Parkeertickets kunnen uitsluitend online worden aangeschaft via de internetsite van het Henschotermeer (https://order.henschotermeer.nl/). Met een dagkaart parkeren kun je meerdere keren in- een uitrijden.
 3. Op het terrein van het Henschotermeer mogen GEEN honden en fietsen meegenomen worden. Fietsen kunnen vlakbij de toegangspoorten gestald worden.
 4. Het hart van het event is rond ’t Oude Strandhuys; daar kun je eten & drinken bestellen. Picknicken is op het gehele terrein verder toegestaan.
 5. Er zijn diverse toiletgebouwen op het terrein.
 6. Aanmoedigen op het fietsparcours kan het beste op de kruising van de Maarnse Grindweg / Wijkerweg: dat is 6km vanaf het Henschotermeer (via Maarsbergen ivm afsluitingen parcours, zie route link https://goo.gl/maps/3beA3pPFSpVZDUWz5 ).
  Deelnemers komen daar 2x per ronde langs (dus 4x op de Kwart en 2x op de 1/8ste). Deelnemers hebben bij de eerste passage dan 10km afgelegd (zij moeten eerst de Sandenburglaan nog opklimmen), dus supporters hebben iets speling om daar op tijd te komen. De volgende passage op dat punt is dan na ongv 14 km, en voor de deelnemers aan de Kwart ook op 25 km en 29 km.
- Heuvelrug Triathlon Fietsen Ruiterberg 1500x430 - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

Bereikbaarheid Heuvelrug Triathlon

Het Henschotermeer ligt op ongeveer 3,5 km vanaf NS station Maarn. Als je met de trein komt biedt dit je een mooie gelegenheid om alvast een deel van het fietsparcours te verkennen. De trein brengt je elk half uur in iets meer dan een kwartier van Utrecht naar Maarn.

Het Henschotermeer is het beste (en groenste) bereikbaar op de fiets vanaf huis of vanaf een station in de buurt. Mocht dat geen optie zijn dan kan je bij gebruik van een navigatiesysteem het volgende adres opgeven:

De Heygraeff 2, Woudenberg

Kom met de trein (even opletten wel!) of ga carpoolen

Wij hebben de ambitie om #DeGroenste triathlon van Nederland te zijn. Daar kun jij actief aan bijdragen door te kiezen voor een duurzamere vervoersoptie:

Pak de trein naar NS Station Driebergen-Zeist
(LET OP: STATION MAARN NIET BEREIKBAAR IVM WERKZAAMHEDEN)
Tot onze schrik zien we dat de NS op zaterdag bussen inzet op het traject van station Maarn. Houdt dus rekening met extra reistijd als je met het OV komt.
_ Neem de trein naar station Driebergen-Zeist (incl fietstoeslag natuurlijk)
_ Fiets dan via deze route (13km) naar het Henschotermeer zodat je niet verstrikt raakt in omleidingen en afsluitingen vanwege het fietsparcours van de wedstrijd: https://goo.gl/maps/gDULxzvNeon9Uv5PA

Ga carpoolen
Kom je met de auto? Maak je rit dan ‘groener’ door een andere deelnemer mee te nemen! Via onderstaande link kun je jouw ‘rit’ plaatsen, en kan een ander aangeven met je mee te willen rijden. Niets is verplicht natuurlijk, maar wie weet kom je wel een heel leuk persoon tegen.

Zie https://www.carpoolorganiser.com/event/utrechtse-heuvelrug-kwart-triathlon-2023

- 2023 Utrechtse Heuvelrug Triathlon 1 1 1030x1030 - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

Bij het Henschotermeer zelf is er betaald parkeren. Je kunt hiervoor het beste van te voren een online een dagkaart kopen want dan betaal je €7,50; zie ook www.henschotermeer.nl. Het is niet toegestaan langs de weg te parkeren. Hier wordt streng op gehandhaafd.

Voor je supporters: met een dagkaart parkeren kun je meerdere keren in- een uitrijden.


Informatie voor vrijwilligers / UHTT leden

Om deze wedstrijd te organiseren hebben we heel veel mensen nodig die meehelpen. Voor het uitdelen van de startnummers, om te kijken of alle zwemmers de boeien wel netjes ronden, voor de transitiezone, om de hardlopers de goede kant op te sturen en natuurlijk voor alle andere taken die komen kijken bij het organiseren van dit evenement.

Lijkt het je leuk om mee te helpen, meld je dan hier aan:

- sportvereniging van het jaar Utrechtse Heuvelrug Sportgala UHTT fietsgroep 1500x430 - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

Van UHTT leden verwachten we in principe dat ze meehelpen met de organisatie. Als je toch heel graag aan de wedstrijd mee wilt doen, zijn daarvoor twee mogelijkheden:

 1. Je ‘levert’ minimaal een vervangende vrijwilliger, die zelf natuurlijk geen UHTT lid is.
 2. Je helpt op vrijdag met het opbouwen en vervoer van spullen, of op zondag met het terugbrengen van de spullen. Dan kun je op zaterdag zelf mee doen.

Over het team achter de Heuvelrug Triathlon

In 2024 wordt de Heuvelrug Triathlon voor de derde keer georganiseerd. Dit is mogelijk doordat een aantal bijzondere partijen gekozen hebben om de krachten te bundelen:

Triathlonvereniging UHTT- Utrechtse Heuvelrug Triathlon

Utrechtse Heuvelrug Triathlon is de triathlonvereniging van de Utrechtse Heuvelrug. Eind 2017 opgericht en inmiddels meer dan 160 leden. We zijn een groep van liefhebbers die samen genieten van zwemmen, fietsen en hardlopen in de natuur. Samen worden we op een vrolijke manier beter in triathlon. 

Stichting GreenRace

Stichting GreenRace is in 2017 opgericht met het doel betekenisvolle sportevenementen voor een breed publiek te organiseren in Nationaal Park Heuvelrug. Zij geloven dat sporten in de natuur bijdraagt aan een gelukkiger en gezonder leven.

Dit maken zij mogelijk door onze groene omgeving op een actieve en ontspannen manier te beleven. Daarbij leveren ze een bijdrage aan het behoud van flora en fauna. Een deel van de opbrengst van de evenementen gaat naar de landgoedeigenaren om te helpen de natuur in stand te houden.

Kijk voor meer informatie op www.Greenrace.nl

Onze partners

- Heuvelrug Triathlon Sponsor Logo Buko Infrasupport - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

BUKO Infrasupport
Samen onderweg naar veiligheid.
Zie www.bukoinfrasupport.nl

- Heuvelrug Triathlon Sponsor LiveOnlineEvents - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

LiveOnlineEvents (LOE.tv)
Vergroot jouw impact en bereik.
Zie www.live-online-events.com

- Uilentoren Loop Leersum Sponsor AthleteSportsWorld - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

AthleteSportsWorld
De duursport webwinkel van Nederland.
Zie www.athletesportsworld.com

- Heuvelrug Triathlon Sponsor Born Superior Sports Care - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

Born
Sportvoeding die jou helpt grenzen verleggen.
Zie www.born.eu

- Heuvelrug Triathkon Sponsor Plus Leersum - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

Plus Leersum
Duurzame en gezonde catering voor alle vrijwilligers.
Zie https://www.plus.nl/leersum

- Heuvelrug Triathkon Sponsor Slimmer Presteren podcast - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

Slimmer Presteren Podcast
De leukste en leerzaamste podcast voor recreatieve duursporters.
Zie SlimmerPodcast.nl

- Heuvelrug Triathlon Sponsor Vakantiepark De Heigraaf - Heuvelrug Triathlon Wedstrijd 2024 -

Vakantiepark “De Heigraaf”
Kamperen, huren of kopen op een gezellige familiecamping
Zie www.heigraaf.nl