We gaan verhuizen!

algemeen - Laco 1 1210x423 - We gaan verhuizen! -

Beste zwemmers,

We hebben een brief ontvangen van de KNZB dat het zwembad op het KNVB-terrein in Zeist “zeer waarschijnlijk” eind dit jaar definitief zal sluiten. We wisten al dat we niet lang meer konden blijven, maar een formeel schrijven hadden we nog niet eerder ontvangen. 

Genoeg aanleiding om direct in actie te komen

In een omgeving waar badwater schaars is, leek het ons niet verstandig om te wachten tot alle KNZB-medehuurders op zoek gaan naar ander badwater. Na een verkenning in de omgeving hebben we een fijne deal gesloten met LACO Doorn (Mariniersweg 3a), wat al ons vaste honk is op de woensdagavond. 

Per september begint een nieuw zwemrooster

Spijkers met koppen dus, want LACO Doorn verhuurt zwemwater per schooljaar. Omdat daar al vaste huurders zijn met vaste wensen, zullen onze zwemtijden wel enigszins veranderen. Bovendien gaan we van een 12- naar 5-banenbad, dus zullen we ons wat meer moeten verspreiden over de week. 

Nieuw weekritme voor de trainingen in LACO

De reguliere trainingen zijn per september op maandag 18:00-19:00 uur en woensdag & vrijdag 19:00-20:00 uur. In onderstaand overzicht zie je gekleurde data – dit zijn dagen waarop we niet trainen. Ze vallen in de schoolvakanties; doorgaans zwemmen dan te weinig leden op deze dagen…

algemeen - Zwemseizoen - We gaan verhuizen! -
Op 4 september trainen we ook niet; dat is de kick-off sessie voor zwembegeleiders

… dat geld besteden we graag aan de extra trainer(s). We krijgen dus op maandag en vrijdag een trainer, op woensdag werken we als vanouds met zwemschema’s onder begeleiding van UHTT-vrijwilligers (lees: onze superhelden). De trainingen zijn geschikt voor alle niveaus binnen onze club. 

Voor wie nog geen afscheid kan nemen van Zeist

Op donderdagochtend zijn we onderhuurder van LABC (de training door Frank Janssen in het KNZB-bad). LABC heeft besloten om wel tot het einde van het jaar bij het KNZB-bad te blijven trainen, dus blijven wij op de donderdag ook. Of we in 2025 in de ochtend met ze meeverhuizen of overgaan naar LACO is nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte. 

But wait, there’s more!

We hebben voor het hele sportjaar een extra uur zwemwater vastgelegd: vrijdag 20:00-21:00 uur. In dat uur gaan we activiteiten verzorgen als extraatje bovenop het reguliere aanbod. We vragen hier een kleine eigen bijdrage voor. We hebben het zo ingetekend dat elk niveau de aandacht krijgt. 

algemeen - ZwemmenExtra - We gaan verhuizen! -

De inschrijving voor de eerste drie activiteiten is al open 

Individuele zwemcoaching – Twee coaches nemen elk maximaal vier personen onder hun hoede. In drie sessies word je begeleid in ‘beter worden’ in de borstcrawl. Voor de ene persoon zit dat meer in de ademhaling of de positie van het hoofd, voor de ander in de ligging of de insteek. Je krijgt nieuwe inzichten, waarmee je verder kunt in de reguliere trainingen.
Hier aanmelden
Je deelname is bevestigd na betaling van de factuur. Alleen voor leden: €75 totaal voor 3 sessies 

Beginnerscursus – Dit is een beginnerscursus borstcrawl, géén beginnerscursus zwemmen. Je leert in zes weken de basisvaardigheden, waarmee je verder kunt in de reguliere trainingen.
Hier aanmelden
Je deelname is bevestigd na betaling van de factuur. Leden: € 40 totaal voor 6 sessies. Niet-leden: € 37,50 aspirant-lidmaatschap UHTT + € 62,50 voor 6 sessies (leden voorrang bij inschrijving) 

Gevorderden cursus –Alleen geschikt als je al minimaal 500 meter achtereen borstcrawl kunt zwemmen. Deze cursus richt zich op het verfijnen van je techniek in de borstcrawl, waarmee je verder kunt in de reguliere trainingen.
Hier aanmelden
Je deelname is bevestigd na betaling van de factuur. Leden: € 40 totaal voor 6 sessies. Niet-leden: € 37,50 aspirant-lidmaatschap UHTT + € 62,50 voor 6 sessies (leden voorrang bij inschrijving).

We kijken uit naar de aftrap op maandag 2 september in LACO Doorn! 

Een hele fijne zomer gewenst namens de trainers, zwembegeleiders, technisch hart en bestuur, 

Esther Gotink
Zwemcoördinator UHTT

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *