De zomervakantie is afgelopen en de tijd is aangebroken om ons najaar- en winterprogramma met jullie te delen.

Zoals jullie weten bouwen we onze programma’s op basis van onze slogans “Op een vrolijke manier beter worden in triathlon” en “Samen sporten in de natuur”. Ook voor dit najaar en deze winter doen we ons best om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven

Najaar

In september zijn voor het eerst dit jaar een paar wedstrijdjes mogelijk en daarom besteden we deze maand aan de laatste wedstrijdvoorbereidingen in techniek en intensiteit. In september houden we het volgende schema aan:

algemeen - Trainers 773x1030 - Trainingsprogramma najaar en winter - Zwemmen, triathlon training, triathlon, Trainingen, trainen, Najaar, Hardl, Fietsen, 2020
DagMAandagDinsdagWOENSDAG DonderdagVrijdagzaterdAGZONDAG
DISCIPLINEZwemmenFietsenZwemmenBody BoostHardlopenZwemmen
TIJD20.30 – 21.4519.30 – 20.3019.00 – 20.0020.15 – 21.0019.30 – 21.0017.30 – 18.30
LOCATIEKNZB bad
Zeist
Aankondiging in
Fiets app groep
LACO zwembad
Doorn
Aankondiging in
Body Boost app groep
Aankondiging in
Loop app groep
Henschotermeer
BIJZONDERHEDENVanaf 31/8

We hebben ook nog een bijzonder ‘social event’ in petto:

DATUM / TIJD / LOCATIEEVENEMENT
Zondag 27 September
9:00 – Kasteel Sterkenburg
Afsluiting weg-seizoen met toertocht op de racefiets
40km, 60km of 80km

Winter

Oktober is zoals gebruikelijk onze rustige (overgangs-)maand. Een maand waarin we niet te veel en niet te serieus trainen, maar wel leuke dingen met elkaar blijven doen. In oktober volgen we qua trainingen al wel het ritme van de winter. Vanaf 1 november start onze opbouw naar het wedstrijdseizoen van 2021. Met tussendoor natuurlijk aandacht voor mooie winterwedstrijdjes. We gaan zien welke gaan plaatsvinden!

DagMAandagDinsdagWOENSDAG DonderdagVrijdagzaterdAGZONDAG
DISCIPLINEZwemmenZwemmenBody BoostHardlopenZwemmenMountainbiken
TIJD20.30 – 21.4519.00 – 20.0020.15 – 21.0019.30 – 21.00N.t.b.9.30-11.30
LOCATIEKNZB bad
Zeist
Laco Zembad
Doorn
Revius Lyceum
Doorn
Bartimeus terrein
Doorn
N.t.b.Aankondiging in
Fiets app groep
BIJZONDERHEDENIn oktober nog buiten
rond het zwembad
Laco, doorn
We werken aan de
planning voor
borstcrawl basiscursus

Zoals hierboven te zien volgt ook deze winter weer een borstcrawl basiscursus. We zullen jullie hierover later meer informeren. Belangrijk: de sporters die in maart waren gestart, maar door de corona-maatregelen niet meer verder konden trainen krijgen voorrang bij de nieuwe cursus.

Tenslotte is het leuk om jullie te laten weten dat we in oktober een paar bijzondere trainingen in petto hebben, die de overgang markeren van het fietsen op de weg naar het mountainbiken. Oktober is de ideale maand om ‘in te stappen’!

Datum/Tijd/LocatieEvenement
Zondag 4 Oktober, 9:30 – Volgt in de Fiets app groepMTB Beginners clinic 1 – Houding en Balans (1 uur clinic, daarna in groepen een rondje rijden)
Zondag 11 Oktober 9:30 – Volgt in de Fiets app groepMTB Beginners clinic 2 – Remmen en Obstakels (1 uur clinic, daarna in groepen een rondje rijden)
Zondag 18 Oktober 9:30 – Volgt in de Fiets app groepMTB Beginners clinic 3 – Bochten en Trails (1 uur clinic, daarna in groepen een rondje rijden)
Zondag 25 Oktober 9:30 – Volgt in de Fiets app groepMTB Beginners clinic 4 – Klimmen en Dalen (1 uur clinic, daarna in groepen een rondje rijden)

Als vereniging hebben we ook dit jaar de leden-enquête weer uitgezet. Er is voor gekozen om ook open vragen te stellen, zodat jullie vooral al jullie ideeën en opmerkingen kwijt kunnen. Voel je niet verplicht om alle vragen in te vullen, maar ieder goed idee helpt ons bij het nog beter maken van het UHTT trainingsaanbod / -programma.

Vragen?

Neem gerust contact op met één van de Technisch Hart leden voor vragen. Onze nummers zijn in de app-groepen te vinden.

Jaap van der Ende – Zwemmen

Wim Boonstra – Fietsen

Marco Glastra – Lopen

Homme Rodenhuis – Body Boost

Tot bij de trainingen!

algemeen - Trainers2 1030x773 - Trainingsprogramma najaar en winter - Zwemmen, triathlon training, triathlon, Trainingen, trainen, Najaar, Hardl, Fietsen, 2020
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *